Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Edi Shukriu >> Jeta kulturore

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore / Edi Shukriu

Jeta kulturore

 

Qysh herët filloi te merret me shkrime. Dy vjershat e para i shkroi në klasën e katërt fillore. Gjatë studimeve i ka përcjellë të gjitha shfaqjet teatrore, të gjitha premierat, madje edhe reprizat; ka shkuar së paku një herë në dy javë ne operën e Beogradit. I ka pëlqyer muzika folklorike edhe ajo qytetare; muzika klasike dhe ajo moderne. Kontaktin me kulturat tjera e ka bërë vazhdimisht  përmes revistave.