Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Edi Shukriu >> Asfaltimi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Industrializimi dhe modernizimi / Edi Shukriu

Asfaltimi

 

Ndihet shumë keq për asfaltimin e rrugëve të Prizrenit. Mendon se  është dashur të ruhet tradita e hershme e atyre katrorkave (kalldërmit) te vogla sepse ato e kanë bërë Prizrenin karakteristik.