Historia e Kosovës
  Temat >> Një ditë e zakonshme >> Momenti më i vështirë

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Momenti më i vështirë

Momenti më i vështirë ishte burgosja e shokëve pas demonstratave të '68-ës dhe vrasja e Zija Shemsiut...video

Momenti ma i vështirë ka qenë kur ka shkuar në ekskursion me maturantët, në vitin 1974-1975 në Ohër, ku kanë ndodhur shumë gjëra të papritura nga ana e sebëve dhe maqedonasëve ...video

Burgosja  e Irfanit ishte momenti më i rëndë në jetën e saj...video

Momente të vështira ka pasë plot, por ndër më të vështirët ka qenë kur regjimi serb, babain ia përjashtuan nga puna....video

Mësimet gjatë kryerjes së kualifikimit për mjeshtër të radios dhe TV-së...video