Historia e Kosovës
  Temat >> Një ditë e zakonshme >> Momenti më i lumtur

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Momenti më i lumtur

Momenti i parë më i lumtur ishte martesa,ndërsa momenti tjetër ishte lindja e vajzes, Dritës...video

Për jetën familjare, momenti më i lumtur ka qenë martesa e djalit, ndërsa në jetën publike,  diplomimi i gjenerata së parë të maturantëve...video

Pranimi në Fakultetin e Mjekësisë ishte momenti më i lumtur...video

Momenti më i lumtur ishte koha e provimeve; nuk e kishte  të lehtë kur shkoi ne studime, ishte një botë tjetër në një hapësirë krejtësisht tjetër. Adaptimi dhe sukseset që arrinte ishin gëzim ...video

Momentet nga koha kur ka punuar si mësuese...video

Kualifikimi më i lartë për ndreqje televizorësh në vitin 1965, para komisionit në komunë...video